MONTAT/DEMONTAT ANVELOPE - CASA ANVELOPELOR Craiova
Servicii de montare și demontare anvelope efectuat în cel mai scurt timp
 
Ți-ai cumpărat anvelope noi și vrei să le schimbi cât mai rapid?
Tehnicienii CASA ANVELOPELOR operează cu rapiditate fiecare interventie realizata.
Vei petrece un timp redus în service, beneficiind de o operațiune simplă și extrem de sigură, în timp ce vechile tale anvelope pot fi depozitate intr-un spatiu special amenajat pentru a putea fi accesate cu ușurință în perioada imediat următoare.
 
Jantarea (montarea) si dejantarea (demontarea) unei anvelope pe/de pe jantă poate fi periculoasă și trebuie realizată doar de personal autorizat care folosește unelte și proceduri specifice.
Montarea incorectă poate duce la răniri grave dacă ansamblul anvelopă + jantă explodează ca urmare a unei asamblări greșite.
Anvelopele au o serie de marcaje care trebuie verificate pentru a te asigura că talonul anvelopei este așezat corect.
De obicei, jantele sunt prevăzute cu un umăr care fixează talonul anvelopei pe jantă. Talonul asigură etanșeitatea îmbinării anvelopei cu janta.
în vederea efectuării procedurilor de montaj/demontaj anvelope, utilizăm cricuri pneumatice și rampe profesionale, operațiunile devenind mult mai simple și mai rapide. Putem monta/demota orice tip de anvelopă, indiferent de formă, mărime sau producător, operațiunea derulându-se fără a pune în pericol starea curentă a jantei.
 
Daca dorești să schimbi anvelopele, vino la CASA ANVELOPELOR și ia legătura cu unul dintre tehnicienii noștri pentru a te ajuta sa alegi anvelopele potrivite pentru vehiculul tău.
Anvelopele vor avea parte de montare profesională, echilibrare și instalare astfel încât sa revii la drum în cel mai scurt timp.